Tall in Japan!

Thursday, November 03, 2005

Så æ fant ut at den svenske sia kanskje va en dåli ide så skifta over t hit..
Latesamen har itj orka å skriv på leng så tenkt å skriv en liten oversikt over ka som ha foregått blant oss utvekslingsstudentan på kyouikudai her i Sapporo:)

Har blant ainna vårre på halloween party,arrangert av "Minapa" ei gruppe av japanske studenta som e veldi snill og arrangere masse forskjelli for oss utvekslingsstudentan,på skolen der Nicola va mumie,marie va heks og æ gjor et tappert forsøk på å værra et gresskar... (se bilde:) de fleste skjønt ka æ va da nå som e ganske imponerende.. det ska å legges t at Nicola vant konkurransen om beste kostyme sjøl om det ikke holdt hele festen ut da.. (Marie og mæ tar og gjerne på oss litt av æren for at Nicola vant for vi va jo tross alt de som surra OG teipa kostyme:)
De va andre kreative kostyma å bla snevit og en del sjørøvera.





Så va det ei uke me skole (Halloween partye va litt på forskudd sjø..) så reist vi på overnattingstur me nån lærera og utvekslingsstudenta fra andre univeristet her på Hokkaido vi va vel ca 60 stk,folk fra Norge,Amerika,Canada,Russland,Kirgistan,Egypt,Mongolia,Ukraina og Kina) Vi fekk sånn fancy skilt i sånn band som man heng rundt halsen(som æ syns e så himla kult..) med navn og opprinnelsesland på, så tok vi buss t et tempel der vi overvar en liten seremoni og fekk ei lita flask sake, etterpå va vi på et kunstmuseum før vi vart kjørt t View hotel som ligg ca 1 times kjøring fra Sapporo og som e et veldi fint hotell. Det bodd æ på rom me ei fra Australia og 4 fra Kina.
På hotelle va det stort basseng og Japansk bad..Japansk bad (onsen) e som regel resultat av varmekilda i område og på det hotelle va det bad oppe på take så det va utroli kult! På onsen e det dame og herreavd for aill bade naken, det va litt uvant i startn men når aill rundt ein e naken så tenke man itj over det i det hele tatt..Sjøl om det nok e litt uvant å bli kjent me nye folk når man sett å dusje eller bade naken da.. Etter litt mat,som såg veldi godt ut,(men som t min store fortvilelse besto av 98% fisk og sjømat )og bading va det litt drikking og drikkeleika før man sov 3 tima for så å eta frokost og dra på einno et museum.. ska legges t at samen itj va i stor form den dan...hm...



Når æ endeli kom heim fra tur føltes det som om nån hadd tygd mæ og spøtta mæ ut så æ bare sov i 5 tima før æ møtt Yuu (min gode japanske venninne for de som ikke veit kæm det e) å vi va ut å drakk og spist litt før æ nok engang satt heim i senga mi ca kl 23 på kveldn og chatta.. (min nye hobby...)Lørdan skriv sæ inn i historien som tidenes lateste trur æ så den hoppe æ over her.. men SØNDAN derimot va vi på skolen og pørvd kimono:) arti!! Alle utvekslingsstudenta har homestay i ei uke og ei helg mens dæm e her å mødren i de familian e utroli koseli så det va dæm som arrangert hele greia der vi fekk prøv kimono,sett japansk dans og lekt japanske leka og spist masse god mat..(vi spist vel og merke ETTER vi hadd tatt av kimonon da..:)





I dag e det etter mine beregnina torsdag og her i Japan "lede" vi me 8 tima no ettersom klokka vart stilit i hælga.. Har hatt fri i går og i dag så va på drikkemøte me hockeylage mett i går, 2 tima på bar/restaurant så to tima på karaoke,arti men aill bli jo så himla fort full..No i hælga e det ryousai..internatfestival eller ka man no ska oversett det t.. å æ ska værra me som ein av 11 stk som ska framfør en dans i mårra kl 6-- fekk nettopp hør at det ska foregå iført sånne skoleuniformsskjørt så vi får no sjå om det bli nå publikumsvennlig..ska skriv litt ofter no har æ planer om så håpe det lar sæ gjennomfør..har det alldeles strålende fortia og sende glade vibba rundt t aill som treng:) "I'm like a champagnebubble pop,pop,pop"...

2 Comments:

Post a Comment

<< Home