Tall in Japan!

Wednesday, November 09, 2005

I helga som va va det ryousai..,eller internatfæstival som ein sekkert villa sagt det på trøndersk, som faktisk da vara fra onsdan t søndan men æ va aktivt me fredag og lørdag og va godt fornøyd me det.Fredan va det konsert der masse folk fra gutte-og jenteinternate framført det dæm hadd øvd på den siste tia.. det va sketsja,band som spilt,folk som sang og folk som dansa.
Som nr tre på programme va vi 11 stk som framført en dans t en sang som heite "pecori night" . Det va 5 japanske førsteårsstudenta,som hadd øvd i 2 mnd å derfor sto fremst på scenen, og 6 utvekslingsstudenta som hadd øvd i mindre enn 2 uka å sto så langt bak som muli..
Musikkvideon t herre låta e en gjeng veitja(trøndersk for jenter) og en japansk/amerikansk transvestitt ,aill iført rosa cheerleadinggreier, som hoppe rundt og danse.Det ska legges t at låta nok aldri vil bli nå stor hit i norge...
Men iallefall.. vi øvd no som best vi hadd ti t så vi va itj helt på jorde da,skylde på at scenen va altfor liten så enkelte(les:en liten same)nestn tulla sæ fast i gardina under de verste sprellan...Marie har det på film men man kan heldigvis bare sjå plastikkblomst i håre mitt som stekk opp bak de andre..(ja because I'm tall in Japan:)

Såg itj hele konserten for vi hadd avtalt me nån japanera vi møtt på Rad brothers(en bar me skummelt sterke drinka) og gå på karaoke me dæm,men fekk me oss litt dansing og synging fra guttan på gutteinternate.. Dæm e ihvertfall itj redd for å dum sæ ut det ska dæm ha der dæm hoppa rundt i boksarshorts og tyinnstrømpebuks..arti:)

Så etter at vi reist fra konserten va vi en liten tur heimom å skifta før vi dro avgårde på karaoke! Vi va vel ca 12 stk eller nå trur æ å fekk nomihoudai og karaoke i 2 tima for 1200 yen(ca 75kr). Det va arti å det tok einno mer av når vi fant ut at "Pecori night" va å finn i en av sangkatalogan der så vi stilt oss opp og ga nok en gratis framføring for de fremmøtte..(it at de frammøtte hadd nå valg da.. )etter karaoke va det videre t en bar som heite "booty" der det etterkvart vart høg whiterussian føring nå som igjen ført t at t og me samen endt opp på dansegulve å vrikka på sin lille smekre samekropp.:) (heldivis ingen som har bilda av det). men har litt bilda fra karaoke:)



Lørdag va den siste kvelden me festival så da va det "fest på lokale" der vi fekk beskjed om å kom kl 6 men vi såg itj antydning t mat og drikke før kl va 8... Vi va itj så mang utveksling studenta som va der men vi va nok t å fyll opp et lite gajjin table..(gajjin e japansk å betyr utlending) det som e bra e at når man e ut me nån av de kinesiske utvekslingsstudentan så må man snakk japansk fordi dæm itj snakke engelsk så det e jo bra trening!
I 8 hal 9 tia starta det me felles "kanpai"(altså skål) og da kl va 10 hal 11 så hadd det allerede blitt rimerli mørtkt for de fleste fra gutteinternate. Drikke kulturn her e overraskende mildt sagt.. dæm har store flaska me sake som dæm bare bøtte neppå me mens folk står rundt og klappe og hoie.. det bli sånn tslutt at man har flaska i hainna og hode ne i spybøtta så drekk dæm og kaste opp om kvarainner..det ska legges t at det da skjedd på scenen da folk skull ta mot div diploma og greier så det va ei storslagen forestilling me drikking,roping og skriking og spying..
gratulere me dan!!
Etter den "hasardiøse" festen dro Marie,Son(ei fra Kina) og æ på karaoke i 1,5t også videre på en salsaklubb der æ fekk bevist at når man t å byinn me egentli itj kan dans salsa så e det sekkert at når man e full så bli itj det nå lettar...men det va interessant..



Det e no nesten tre uka sia æ skreiv her sist nå som desverre ikke bare e et resultat av at æ ha trena og gjort så my skolarbeid at æ itj har hatt tia,men fordi æ nok e en rimeli lat sameblogger..Men itillegg til det overnevnte så har det sista sist blitt kalder i vere og det ha snødd litt..(vente på stor innrykke me snø så æ kainn kast snøbaill på folk som irritere mæ her.. ) neida e egentli bare snill æ men har kjefta litt på dæm som bor på min etg fordi enkelte e,unnskyld uttrykke (for dæm som itj e vant me sånt),nå jævla griskjerringa som gjør at samen nesten ikke orke å gå på do etter dæm.. say no more.. men no har dæm skjerpa sæ og best fer dæm!!
Ellers:

- så har æ fjerna den ene visdomstainna mi.nederst t venstre.(det ska legges t at den mått deles i to og tannlegen mått skjær i tannkjøtte å sy ett sting..)usj! det hele t den nette sum av 300kr ca:) flott me forsikring i Japan:)

- pappa har bestemt sæ for å kom på besøk i jula!!hurra!! bli bra!,
- Hockey treninga har begynt igjen

hmm kainn i farta itj kom på så my meir som ha skjedd.. ska skriv om koffer sumo itj e så populært i Japan lenger t i mårra så må vel strengt tatt slutt her no.. men satse på at æ har mer å fertæl neste gang det e jo tross alt bursdan min snart!! hehe spør om æ har fortalt det t aill her å da...hehe men no e det verkeli snart altså:)


"The piano has been drinking, my necktie is asleep
And the combo went back to New York, the jukebox has to take a leak
And the carpet needs a haircut, and the spotlight looks like a prison break
And the telephone's out of cigarettes, and the balcony is on the make
And the piano has been drinking, the piano has been drinking..."
KOR E TOM WAITS CDAN MINE!! hersens Ipod som gjekk t h..... heiiiiiiii..

1 Comments:

  • høres kanonartig ut!
    eg har for øvrig vore i byen sidan torsdag, så derfor eg ikkje har vore online... endeleg litt fest og moro på denne guten også!!

    smask

    By Blogger Jack B. Quick, at 10:09 AM  

Post a Comment

<< Home