Tall in Japan!

Wednesday, December 07, 2005

Så vart det plutseli 6.desember og vips så e min 24 bursdag overstått.. føles itj så annerledes å vær 24 akkurat.. men men hadd iallefall en super dag.starta som skrivd tilier me en allertiders frokost i 2.etg.


Etterpå (sånn i 10 tia) dro Marie og mæ for vi skull t en plass litt bortenfor der universitete e(ca ei tim me buss herfra), der har dæm nemli en plass som dæm kaille "Sweden hills" der dæm å har et såkalt "Sweden convention center" der dæm ska feir Lucia t helga. Vi las om det i et sånt info ark ,på engelsk,vi får kvar mnd om ka som skjer er i Sapporo ("what's on in Sapporo":) så vi hadd tenkt å reis dit uansett t helga å drikk gløgg og eta pepperkaker,men så hadd det sæ sånn at dæm leita etter folk fra Skandinavia som kun kom å værra lucia og hjelp t litt så vi va snill og meldt oss frivilli:) Så i går va vi der på et lite info møte.
Han ene som jobba der kom faktisk og henta oss i byn og kjørt oss ut dit og spandert god lunsj på oss:)(Det ska legges t at han klart å bli bensintørr på vei opp den siste bakken så tok litt ekstra lang ti..)
Tru dæm va litt bekymra fer at vi e to og Lucia e jo unekteli bare en en persons jobb, men det e jo itj nå tvil om at Marie som både har lenger og lyser hår einn mæ passe best så det e ingen sure mina fra mi sie.. kæm veit kanskje æ kan værra en sånn liten samenisse hehe
ska legg v nån bilda fra Sweden Hills etter helga for hadd itj kamera me i går..

Sjøl om man har bursdag må man jo på skolen,hadd time om japansk kultur fra hal 2 t 4 der vi snakka om skolesysteme.. sånn passe ganske så kjedeli men vi overlevd og Marie fekk aill de andre utvekslingsstudentan t å syng "happy birthday" så det va flott:)

Som en perfekt avslutning på min one and only 24 årsdag så va vi ut og åt.(vi e som vani Nicola ,Marie og æ:) Æ fekk gratis mat og dessert og vi drakk litt øl for det e lov når det e bursdag!:)Så tok vi masse purikura (små klistremerk bilda:) og hoppa og spratt som nå tullinga og tok masse bilda på vei heim t der vi bor!



"GRATULERE ME DAN!!" hihi

0 Comments:

Post a Comment

<< Home