Tall in Japan!

Wednesday, December 07, 2005

Ettersom d e min egen lille store blogg så kan æ skriv om dagan i akkurat koss rekkefølge det ska værra så ska no bare skriv litt og vis fram selskapet som va ut på lørdag og feira bursdag på orntli..(altså ganske litt fukti feiring..:)
Vi skull opprinneli vær 11 stk men etter div frafall vart vi kun 8 t mat,som va på en kinesisk/japansk restaurant der det kosta ca 180kr for tre tima mat og drikke pr pers. Sinnsykt go mat og god stemning og vi va tre stk der som feira bursdag i lag..( Ein fra Japan (Yasu),Jan(fra Tyskland) og mæ.. Yuu skull egentli me men hu mått desverre melde frafall,men kan vel trygt sei at enkelte drakk for hu å..:)
Før vi gjekk heimant satt vi (altså fort. Nicola ,Marie og mæ)på romme t Nicola og drakk litt og Nicola sminka oss.(Ja for Marie og æ e itj akkurat nå stor forbrukera av sminke men vi vart så fin så! helt sant!!:) Vi va tre tima på restaurant,1 time på karaoke (der Marie va veldi flitti og bestilt drinka kvart 40 sek,itj det at vi TRENGT å drekk så my men vi hadd jo tross alt betalt 70 kr for å drekk så my vi kan i løpe av ei tim så da fekk vi iallefall valuta for pengan..)

Etter karaoke mått desverre japaneran dra heim(pga siste buss og tog som va kl 12) men vi andre fortsatt t en bar som heite så my som "booty" og den siste av oss(ikke mæ vel og merke:) va heim hal 7 på søndagmårran..så vi va vel eni om at det va en vellykka feiring!?

"take a deep breath and realize
how completely insane it is
that you're alive"

0 Comments:

Post a Comment

<< Home