Tall in Japan!

Thursday, September 25, 2008

Akiko, nedenfor avbilda me sitt goldstar meldemskort på et diger supermarked, e fra Tokyo og va supersnill og tok me Joakim og mæ på outletsalg forrige torsdag. Va vesst ganske nytt derre sentere å der va det my forskjelli og jævli billi! Endt opp me å kjøp mæ løpesko type nike som æ betalt 1400 fer i Oslo, t snauve 80000 yen (ca 400 kr), og ei kul levis bukse (rød selvfølgeli) t 100 kr! De jakkan på bilde vart det da ikke så vi kjøpt ettersom dæm e skikkeli sjøstøgg som Alden villa sagt. Hehe


Dan etterpå kom Nao t byn etter å ha vårre i Tyrkia på feri, å det mått jo feires me nomihoudai og karaoke t langt på mårraskvestn. Det ska legges t at Nao mått dra heim me siste toge kl 23 men vi ainneran (to danske, tre norske, vi møtt ei norsk ei på en bokhandel her å hu vist sæ å værra ei rikti så livåt dame så det e jo supert!, og ei fra tyskland.) vi spandert liksågodt på oss søng-og-drekk-så-my-du-vil-så-læng-du-vil t 150 kr .

Formen va forbausende fin dan etterpå så da vart det kaffe og kaker på en superposh dyr kafe i Ginza kor æ møtt Naoko som også va i Sapporo når æ va der sist og no bor a her så det passe jo supert!




I det hele va det en vellykka helg kor søndan vart tilbringt heim t Akiko der æ hjalp hu å søk på en jobb i Norge pluss at æ fekk kjæmpego mat:-)

3 Comments:

  • Syns jakka kledd dæ bra æ!!! den og den røde levis`n så bli du nesten usynli for en stakkar fargeblind ein! hehehe....

    By Anonymous Anonymous, at 1:40 AM  

  • hehe ja godt poeng. ska kjøp den neste gong, kanskje du vil ha ei å? ;-)

    By Blogger Supersam1, at 8:56 AM  

  • takk for tilbudet, men dunjakke e itj min greie, treng itj nå dunjakke for å sjå ut som michelling mannj for å si det sånn!!

    By Anonymous Anonymous, at 7:07 PM  

Post a Comment

<< Home