Tall in Japan!

Sunday, September 14, 2008

Dro heimant, eller nærmer bestemt fra Helga sin heim på st haugen, på mandan og sammen me Joakim fra samme masterprogram som mæ på blindern lainna æ i Tokyo på tirsdagsmårran i 8 tia.. Turn gjekk fint bortsett fra at det ikke va sånn fancy liten skjerm t kvart sete og at hu på sia av mæ såg ut t å inngått ett veddemål me nån om kor mang hundretusen gong hu kun klar å dult borti skuldra mi i løpe av den 10 t lange turn.. e itj æ så gla i at folk dulte borti mæ hele tia å da… argh!! Men men vi kom i alle fall fram og va sjeiln trøtt hele tirsdan, faktisk så trøtt av æ hold på å sovn i en skobutikk mens æ venta på at Joakim prøvd sko.


Bilda: lufthansa UTEN sånn fancy skjerm NOT impressed, trøttesamen etter bare 2t søvn på 26 tima, rakk akkurat en øl i Frankfurt på vein , samen me karagekun som e hur godt som helst!!



På onsdan va det orienteringsmøte som va så grundi at det e helt utroli at det går an, den gangen her va det både på japansk og engelsk men det va nåkka det samma som vart sagt når vi kom t Sapporo sist. Med jetlag fra hælvete så e det heller itj så lett å få me sæ aill detaljan på campus omvisninga heller, men vi va itj alein om å værra trøtt da!:-) Det ska legges t at det e litt større forhold her einn i Sapporo der vi va ca 25 utvekslingsstudenta totalt på hele universitetet e det vesst 2800 stk her! Ha møtt en del kule folk og dele så langt kjøkken og bad me ei fra Østerrike og ei fra Sverige. Det e ti rom på etasjen her så rekne med det ligg an t at vi får meir selskap her etterkvart, men time will show. Apropos internat så e æ veldi fernøyd me at æ har eget rom me vask og eget kjøleskap. Pluss at det ei dame her å vaske kjøkkene og bade kvar mårra å det e jo super luksus. I alle fall sammenligna me Hokkoryo i Sapporo der vi mått vask på rundgang. Det e å vesternstyle toalett så det e jo også oppgradering fra Sapporo! Dessuten bor vi ca 4 min å gå fra campus og bare to stopp me toge fra shinjuku! fantastisk:-) det e god stemning i gruppa!;-) Ska prøv å lægg ut nå bilda herfra på et seinar tidspunkt så kan det sammenlignes med det første innlegge mett me bilda fra internate i Sapporo. Det som e super idiotisk e at det ikke e lov å ha besøk i det hele tatt faktisk, kun dæm som bor her får lov å kom på besøk å det e jo litt kjedeli da, så får sjå om det bli så æ flytte t nån ainnan plass på et seinar tidspunkt sånn at det går an å kom på besøk.


På torsdan va vi ut å leita etter en park å jogg i.. det e forresten sånn rundt 30 grader her så det e litt varmer einn å jogg rundt går’n fer å sei det sånn. Va faktisk ut å sprang en tur i dag også fer ha kjøpt mæ superkule løpetights eller ”thunderpants” som ei fra Samoa kalle dæm, svetta som en gris men fekk i alle fall løpt litt da. I mårra ska æ på min første innebandytrening her å det grue/glede æ mæ t. Glede mæ mest da men e utroli spent på koss nivåe e og krysse fengran fer at æ ska gjørra det bra!


Som sagt så har æ mått en hel del kule folk her! Blant ainna ei fra Samoa (øst samoa tru æ hu sa) og det e faktisk ganske eksklusivt når man tænke på at det kun e sånn ca 120 000 innbyggera der.(ska dobbel På fredan va vi på nomihoudai med påfølgende karaoke å det va utroli god stemning i gruppa fer å sei det sånn! hehe :-)





Sake og edamame, en fransk/tysk, ei fransk, ein dansk, ei fra samoa og en same:-)


Næste vækka e det placement test og meir orientering, men først ska vi på grillfest i kveld t ei fra tyskland som bor i kollektiv borti høgge her.. legg ve et prakteksempel på at dæm itj e bæst i verden på engelsk her:





3 Comments:

  • Hahaha, fantastisk! Keep me posted! :-)

    By Anonymous Anonymous, at 7:35 PM  

  • Hei Sisselill! Eg bare lurte.. Hvordan ser et japansk do ut? Du skrev at du har fått euro-do nå og det er bra, så hva vil motstykket si? Ble bare så nysgjerrig, har jo hatt mange spennende do-opplevelser rundtom veit eg, hihi. Det høres forresten kjempegøy ut der, merker det kribler i reisefoten! Klem fra Ingriden

    By Anonymous Anonymous, at 7:45 PM  

  • Lykke til med innebandy treninga og skolen selvfølgelig :)

    Begynner å bli skikkelig kaldt her og mørkere. Så mer og mer spennede og jogge rundt gården.

    Klem :)

    By Anonymous Anonymous, at 8:23 PM  

Post a Comment

<< Home