Tall in Japan!

Monday, February 13, 2006

お疲れ様!!

Herved ferdig med mitt år som utvekslingsstudent ved Kyoikudai her i Sapporo.. godt men litt vemodi at æ snart ska reis..



Stolasta me diplom lag me døtren t vertsfamilien min og bilde av Marie,mæ og Nicola lag me to av læreran vårres.(Abe og Oga sensei)
Hadd avslutning på skolen på onsdan(8.feb) å ettersom marie reise i mårra tili så hadd vi oss en hiva fæst i går(altså lørdan:) vi va 26 stk som va ut i lag å åt og drakk så vart vi fleir etterkvart å gjekk på karaoke og avslutta det hele på ein ainna bar.. kan vel sei at det vart mørkt ja:) hehe men det va arti!! å litt trist.. men litt dramaqueen takter må jo te..?sant Heidi? :)



Ettesom det vart seint og ganske fukti i går så har dan i dag gått me på å værra på romme t Nicola å sett film. Ja så va vi ut å åt lag me Gulida og Nuria(Kirgistan) på vår favoritt isakaya(restaurant)og tok litt bilda.Marie reise SJEILN tili i mårra tili så har sagt hade no men ser jo hu i Norge igjen så det e jo itj så trist. Det som e trist e at min favoritt japaner i hele verden Yuu reise t Tokyo i mårra så vi mått sei hade i dag.. å det va ikke nå kult! Men no har det jo sæ sånn da at æ helt sekkert ska tbake hit så da ser æ jo hu igjen snart..men æ hate å sei hade bli så trist..usj!
Nok om det i mårra den dag reise Nicola og æ t Korea næremer bestemt Seoul der vi ska værra i hele 3 daga.. eller dvs vi kjæm dit i mårra ettermiddag,har hele tirsdag der(altså "selveste" valentinsdan så Nicola har planlagt at vi ska gå på karaoke og søng ballada t kvarainner..hehe) også reise vi tili onsdagsmårran! Japansk tour ja hehe! men håpe det bli bra!
No e kl egntli ganske my så ska sovva litt så æ itj e så himla trøtt i mårra for ha itj pakka einno..itj at æ ha tenkt å ha me mæ så my for å værra to tim i Korea da men.

forrestn for dæm som lure så gjekk det ganske bra på eksamen da..

"my head is spinning round, my heart is in my shoes"

0 Comments:

Post a Comment

<< Home