Tall in Japan!

Thursday, January 05, 2006

Jula 2005 e no vel overstått og ska i et kort sammendrag prøv å formidle nå av det som æ ha gjort den siste tia.

Vi hadd en super bedre lunsj på julaftn der vi hadd tatt på oss finstastn (iallefall Marie:) og va på en av de fineste restaurantan i byn:)
Vart litt forvirring da æ sa at æ ikke likt mat som kjæm fra sjøn men det gjekk fint og vi va aill tre go og mett etter 5 veldi gode retta. Nesten så mett at vi itj fekk plass t kaka som vi hadd bestilt t sjølen(som han vart veldi gla fer:) men har man dessert mage så har man dessert mage.


Bursdagsbarnet og Marie i finstasn:)

Etter tretimers lunsj vart finstasn bytta ut me stilongs, huv og votta. For uansett om det va en liten antydning t styggver så skull vi på moiwayama og sjå på utsikten over byn:) Det vart en litt kjøli tur men vi va godt forberedt og hadd tatt me kaffe på termos og baileys. Og heldgivis for oss så klarna det litt mens vi va på toppen så vi fikk da sett litt å:)
Kvelden vart avslutta på en ainna litt mindre fasjonabel restaurant der vi nok engang spist mer einn vi hadd godt av men det e jul bare ein gang for åre å påsk e det jo kvart år.....?
Alt i alt en fin julefeiring!



25 desember t 2.januar va samepappa og lillesamen på reisefot. Vi tok fly ne t Osaka og bodd der på hotell fram t 29. desember. Vi va bla. å såg på nå slott og nå tempel osv og tok my bilda me de nye digitalkameran som pappa kjøpt i julgave t oss.
Snappy
e itj vi så gla om mårran å da? Samer på sightseeing i Osaka:)
Fra 29. t 2.januar va vi på besøk te ei venninne av mæ som heite Masumi som æ bodd på samme rom som i 2 mnd på folkehøgskolen i Danmark! Va veldi koseli å værra t dæm å vi følt oss som skikkeli VIP gjesta hele tia.. Pappa va my me faren t Masumi og ettersom dæm begge va nokka like go t å snakk engelsk kun det t tider værra litt kommunikasjons problemer men dæm hadd det no arti:) (et eksempel e når pappa snakka om stock holders og faren t Masumi trudd han snakka om Stockholm..)
Ei stille og roli jule- og nyttår feiring. Med my god og annerledes mat.

masumi(i midten med hund) og hennes familie
ska også nevnes at pappa nesten fekk drage på pinnan tslutt.. han fekk iallefall me sæ nån heim så han og sjøla et vel bare me pinna no tænke æ... hehe
Sushi
"tru itj æ ha drukke så lite i jula nån gang sia æ vart konfirmert " sa sjølen og det må æ vel sei mæ eni ti..

0 Comments:

Post a Comment

<< Home