Tall in Japan!

Friday, December 09, 2005

Julekalenderastn på teamastn!

Får dåkk som e hyppig her å les så har æ no i nån daga (nærmer bestemt 9 stk daga) tænkt å laga en liten serie som heite "Kæm fekk ka i Julekalenderastn på teamastn?"
Vi(som vanli Nicola,Marie og undertegnede) har kjøpt 8 pakka kvar å åpne dæm kvar 3.dag eller Nicola ska heim t London i jula så fer at det ska værra rettferdi å aill ska få 8 stk kvar så åpne hu ainnakvar fram t hu reise.. )
Det logisk da e at det no følge 9 stk bilda men vi har itj åpna meir einn 6 einno fer vi e litt treg..men i mårra ska vi sett inn storinnrykke på julekalendern trur æ.. (vel og merke etter Marie og æ har vårre på Sweden Hills og hatt generalprøve på lucia greia vi ska på på søndag)men her e iallefall de første "sent men bedre" som dæm sei..... (ordtak e itj mi sterkeste side..)

1.desember!
Nicola fekk i en pakke som Marie hadd kjøpt et grønt skjerf.. (julekalender i bakgrunn) 2.desember! Æ fekk brevpost me søte katta på så no bli d brevskriving for harde live... ?

3.desember!
Nicola fekk snickers (som æ hadd håpa på å få sjøl.. e det lov?!:)men hu vart no gla iallefall å det e jo bra.. den største lykken er å få andre til å smile e itj det d dæm sei..hm.. men hu kunna no ha delt da det villa æ ha gjort... øh...

4.Desember (dagen før dagen:)
Så va det Marie sin tur å hu va den heldige vinnern av denne nyttige saken.. gudene veit ka det heite men at hu vart gla e det ingen tvil om.. hehe æ meine kæm villa itj hoppa i take over en sånn super gave?!!!(som forøvri Nicola kjøpt:)
5.desmber(24.år sia æ vart født!) (altså Dagen me stor D:) hehe
Nicola va den heldige vinner av en liten krønsja pepperkakemann som marie hadd pakka inn så fint!:)
6.Desember (dagen etter dagen:)
Marie strålt som ei sol da hu åpna pakken t Nicola og fant tre viskelær!! fantastisk!!! forts. følger..

3 Comments:

  • Hei Sissel!

    Nå har jeg fått titta litt på bloggen din. Så artig med en sånn! Moro å se åssen du har det! :) Nå er jeg hjemme på juleferie. Deilig. Gratulerer med dagen på etterskudd og ha en god jul og et godt nyttår! Så ses vi på Fantoft i februar tenker jeg :)

    By Anonymous Anonymous, at 6:40 PM  

  • Hei på du!!
    Det bare måååå bli mål. Hold på å flir meg ihjel av den artie vrien på kalender!!! Hihi.... Har endelig kommi heim te trøndelagen. Men savne nok lillehammer etterhvert. Det regne no hvertfaillj ikke der.;( Seee ya!
    Klems Berit

    By Anonymous Anonymous, at 3:39 AM  

  • Hei hå! Ser ut som du trives med førjulstid i Japan ja! Jeg forlater snart den arabiske halvøy til fordel for kalde vinter-Norge, nærmere bestemt om 4 dager! Så da blir det kjøttkake- og vaffelspising på meg igjen. Håper alt er vel!! Klem

    By Anonymous Anonymous, at 6:41 PM  

Post a Comment

<< Home