Tall in Japan!

Friday, December 23, 2005

Present

Lissj julaftan!! Pappa kom i går så i dag har vi vårre på et utendørs museum litt utenfor byn her. minus nån få grader og sol fra blå himmel så det va en skikkeli fin tur. Etter det va samen og samefar på "Juleshopping" der samefar slo på stortromma og kjøpt digital kamera både t sæ sjøl og ænglebarne. Kor kult e det eller??

Kl e no seint og æ ska sovva for å lad opp t de 6 km æ ska spring i mårra tili før vi ska på super fancy lunsj i 9.etasje på Sapporo stasjon! (Marie og æ har avtalt å tren før vi går,kor overrasska vart nån no?? :)
Etter en bedre lunsj,der vi te og me har bestilt bursdagskak t pappa som har bursdag og bli 51 år i mårra!!,ska vi,om det e åpent ta banen opp på Moiwayama(et fjell like ve her) å sjå på utsikten me litt kaffe og baileys på innerlomma har vi tenkt. Før vi avslutten kvelden på en litt mindre fancy restaurant (fordi at nån va LITT seint ut me å reserver bord på den ene kvelden i åre da nesten alle japanera går ut for å eta.. )men dæm har god mat da!


Har einno itj nå bilde av Pappa her i Japan så legg lik så godt ut et medium strls bilde av hele "storfamilien" (tatt av mesterfotografen miss Van Wageningen i fjor sommer når hu besøk oss på fjelle) sånn at mamma som e i Norge i jula å får værra me litt på bloggen min å:)


Ska legges t at æ og har vaska dusjen her på internate i kveld.. Litt annerledes einn seksjon t mamma men vasking e vel vasking så hoill iallefall på tradisjonan det ska æ ha...
GO' JUL t aill fantastiske folk ut der!! å husk at neste år e Heidi sitt år!! Reindeer

Nicola this one's for you! Merry christmas sweetie!
karaoke every weekend after christmas!!
"I won't ask for much this Christmas
I won't even wish for snow
I'm just gonna keep on waiting
Underneath the mistletoe.... "
and I know you know the rest:)







2 Comments:

  • det er bare jul en gang i året, så da var det på tide å avlegge sapporosamen sin blogg en vistitt (ikke mer prinsippfast enn at jeg kan gjøre unntak) Mangler litt det snør det snør tiddelibom utenfor, men pytt pytt det blir vel god jul i stuen lell!! jeg må bare si tusen takk til samen som har vært så snill å gi meg 2006 som skal bli MITT år!! det blir hur bra som helst, æ glær mær sjø!!DET E`LOV!!!

    By Anonymous Anonymous, at 1:05 AM  

  • smigra over at vingen gjor unntak pga av min blogg:)DET E' LOV ja!!

    By Blogger Supersam1, at 9:26 AM  

Post a Comment

<< Home