Tall in Japan!

Wednesday, December 21, 2005

Sent men bedre her e 2.del av "julekalenderastn på teamastn". Kjenne æ mæ sjøl rett så trur æ nok at det bare bli 3 dela.


7.desember og samen fekk kort
me japanske nyttige ord som feks.
"takk for mat"
vart itj æ så gla å da:)


8.desember og Nicola fekk kort
for å skriv glosa på nytti nytti nytti.. hehe

9.des.Marie fekk lykkekak (som hu spist på 0,5 sek:)
og en button flott!!

10.des Så fekk æ klistermerka og klypa me kuhode på..
"rosa klistremerker" gratulere me dan!!hehe

11.des.Nicola fekk kjeks som æ hadd kjøpt som va sjeiln fæl...

12.des-Så skittles:) som jo e så godt at det veie opp for den fæle kjeksa

13.des. Talglys!allti supernytti..takk og pris at æ kan tenn ti dæm så æ slepp å ta dæm me heim..hehe

14.des-tannkost og vaskeklut! så byinne Nicola å bli klar for jula!(selvfølgeli en gave som praktisk anlagte samen hadd kjøpt:)

15.des- nok en gave som undertegnende hadd kjøpt og sjå kor gla Marie vart da hu skjønt at no va det virkeli håp for fargerike julekort!

16.des-ingenteng som e som blåhanska me "gripe greier"(ja fer det e det det heite på fagspråke nemli!)

17.des- nesten juleaft og 17.mai på eingang når æ pakka opp herre spælle der det e om å gjør å sprett en donge plastfroska opp i ei plast skål forma som -nettopp ein frosk! hurra!!

18.des-marie fekk et kart over Japan som e mersom et puslespæll..hihi arti liten vri der ja det må jeg si..nok en av Nicolas fantastiske gaver! thank you sweetie!!

19.des- MASKARA!! ska bli en ny og mer sminka same no ser det ut som.. jaja time will show ...itj å hoill pusten sei no æ..

phu! da e det snart jul å mangle 5 daga no..jada e 20. i dag men har itj fått det siste bilde av Marie. Har hatt en 3 min presentasjon om oppgaven æ skriv herre semestre (som ska værra på 5 sia på japansk og så akademisk som muli.. hurra!! my favourite.. usj! ) skriv om hockey og syns det gjekk sånn skikkeli midt på tree i dag men las iallefall itj direkte fra arke..så lagd vi pepperkak og gløgg i kveld å det va sjeiln folksomt på romme t Marie,men mer om det seinar.. ska sovva no.. heiiiiiiiii "I'm nice thank you"

0 Comments:

Post a Comment

<< Home