Tall in Japan!

Monday, January 23, 2006

Så satt her på msn en dag..(onsdan kanskje det va) så va det en smarting (les Robert:) som tipsa mæ om at det va verdenscup hoppreinn her i Sapporo på lørdan(igår), så etter litt chatting me Marie i andre etasjen her ,litt undersøkels angående kæm,kor og koss ska vi kom oss dit og tslutt invitering av aill vi kjenne på skolen og ellers så va vi i hoppbakken ei hal time før dæm byint å hopp 1.omg:) Aill vi invitert syns det va en go plan da men vi vart tslutt 4 stk.. 2 gale normenn(miss Muri og Undertegnede ) ein fra Alaska og selvfølgeli miss Doidge(Nicola).

Marie og æ går å trene på gymmen like borti gata her ca ganske mang daga i uka (avsporing ,men mått jo ta d me for vi e ganske fornøyd me akkurat det da)og det va når vi va der at vi kom på at vi mått gå på 100yen butikken(en butikk som har alt man treng for å overlev og der alt koste 6 kr:)og kjøp tskjorta og tusja,som sagt så gjort så vips så vart itj det nå tvil som helst at vi va norske supportera!
Step AerobicsRunningVa t vår store overraskelse ingen andre norske supportera der men vi klar unekteli å lag en del lyd. De to andre va itj så ivri som oss men dæm kom sæ etterkvart:) Han fra Alska va itj helt overbevist om at dæm norske va de beste etter første omgangen da så æ va litt redd at æ hadd tatt mæ litt vatn over hauve når æ skraut sånn av dæm men så jammen så VAINN VI!!!Å kom på andre plass!!

Frøken Muri og undertegnede va i ekstase og under seremonin etterpå sto vi helt bak så aill japaneran foran snudd sæ for å sjå kæm det va som laga så my lyd bak der hehe
Vi va kaill på fotan og Nicola villa nesten byinn å gå heim men vi gikk helt ne t der dæm kom ut og når dæm såg at vi sto der..(eller hørt e vel kanskje et mer passende ord:) så kom både Romøren og Ljøkelsøy bort der vi va og Marie og æ fekk blomstern dæmmers!! kor kult e det eller? :)
altså det går itj an å værra like fotogen hele tia...

Deretter gjekk vi heim bytta litt klea åsså va det videre på karaoke der vi va 10 stk som sang og drakk i 2 tim! veldi kult!Nicola og æ va vel de siste av oss som va heim..hm.... men det e jo itj nå nytt.. søndan vart tilbragt me film og mat.. vi såg "million dollar baby" som da etter mi meining absolutt ITJ e nå søndagsfilm som helst.. makan t deprimeranes greier.. usj!

I dag e det mandag og vi va på skolen 2 tim før vi egentli hadd tim fordi vi mått på et møte angående at vi ska på tur t helga.(21 stk utvekslingsstudenta ska t et lite tettsted to tima herfra der vi ska bo to stk pr familie,stå på ski og gå på onsen også e det nå fest greier på lørdan trur æ)Enda godt vi kom på skolen så tili iallefall når alt som vart sagt på møte liksågodt kunna vårre sendt på mail t oss.."bussen går 09:30,ha me huv og votta!" GRATULERE ME DAN!!
Ikke nok me det så når vi skull t skolen så fant itj æ buss/tbane korte mett så æ tænkt jo som de aller fleste at det helt sekkert låg i pengboka bare under nå ainna kort eller nå så æ sto no der å feppla me pengboka mi når vi skull gå av banen og VIPS så lag mr skandiabank-visakorte mett ne på tbane skinnan.. Æ kun hør ekstrapoengan strøm på,gjekk bort t en som jobbe på stasjon,forklart kor klæbbåt æ hadd vårre,sa sumimasen (unnskyld)kanskje 100 gang og etter ca 5 min venting kom d ein som klartra ne å henta det, så takka æ fint og leng og e nok ei klæbbåt erfaring riker..

Ellers så har æ den siste uka fått hele 3 pakka i posten!! ein me lakris og en veldi bra cd(fra max),ein me et kult kort, crispo og 3pk guacamolekrydder,fra Kristin og pulver padder og fint kort,fra min kjære østlenning Tove! Det e supert å få ting i posten altså!! Å det e einno ber om at nån av dåkk som evt les herre legg igjen en liten kommentar? værra Så Snil.. det ska legges t at æ har spist opp lakrisen.. hm..:) men no ska æ jo heim snart...

Aporopos det ja.. om 4 uka i dag sett æ på fly t Tokyo no (om itj det bli snø og sånn at æ itj kjæm me fra sapporo nå som da betyr at æ itj rekk flye t Wien som vil sei at.. NEI men det skjer itj bank i borde!) det e SYKT å tenk på har bodd her tsammen i 7 mnd snart å det siste semestre ha gått super fort!! To små uka t eksamen og 10 min presentasjon om japansk lainnhockey så etter det e det bare å pakk og dra på karaoke og nomihoudai mest muli på minst muli ti. Frøken Muri reise den 13.feb å æ den 20. feb...
ka e det me det forresten at man bare kan ha me 20 kg?? dvs at æ skulla byint å seint heim ting i november men Muri og æ blåhoill som vanli på ikke gjør nå før det nesten e forseint.. (eks. julgavan som vi snakka om å seinn tili i november å som vi sendt 19.des.. dæm kom fram t rett ti da det e itj det...) ska sovva no.. husk! my ekstra poeng t dæm som legg igjen kommentar!! å ekstrapoeng har vel aill bruk for?!

sett inn et bilde av mæ tatt utenfor stasjon her i sapporo..sjeiln my snø!!Og sist men itj minst et bilde av samen i miniskjørt.. driv å lure på om æ ska kjøp det.. villa bare lodd stemininga hehe.. "pynta mæ æ!!!"



Forrestn han lille gutten på bilde ser no sånn ut å heite Max om det e nån som itj ha fått me sæ det...



"Rusted brandy in a diamond glass
everything is made from dreams
time is made from honey slow and sweet
only the fools know what it means"
.

5 Comments:

  • やぁやぁシッセル!元気だったかい?
    あけてだいぶたちましたが、あけましておめでとう!!!
    なんか写真がいっぱいあって楽しそうだね。ノルウェー語わかんないから、何が書いてあるかはわかんないけど。。。
    だけど、何?ノルウェー人のスキー選手か何かが札幌に来てたのかなぁ???
    ところでシッセルはいつベルゲンに戻ってくるのぉ~?こんどチャットでもするべ。
    じゃね!
    あ、そうそう、うちのブログ英語オンリーにしたから、今度遊びに来てねぇ~

    By Anonymous Anonymous, at 2:55 AM  

  • Hei sissel.
    Så my du veit d, så følge vi me dæ!! Sjer ut som du har det kjæmpebra langt der borte!! :)
    Hilsen fra Rita og Majaognfi

    By Anonymous Anonymous, at 4:57 AM  

  • なお!あけましておめでとう!!後3週間ベルゲンにいるよ。(2月24日)今小論文書いている。つまらない!!!休みに楽しみ!!
    ベルゲンで飲みに行こう;)

    By Blogger Supersam1, at 7:32 PM  

  • HEEEEEEEIA NOOOOOOOOOOOORGE! JAAAAAAAAAAAAAA! HURRAAAAAAA!

    Det ække så mye mer å si egentlig - holder det til ekstrapoeng...?

    TO/TRE uker igjen. Ufattelig.... Det blir reunion i Norge, vaffal! På byen i Bergen med t-skjortene, var det sånn det var?

    Muri

    By Anonymous Anonymous, at 9:04 PM  

  • jepp you bet miss Muri!:)

    By Blogger Supersam1, at 9:11 PM  

Post a Comment

<< Home