Tall in Japan!

Saturday, February 18, 2006

PAKKING OG KOREA

Driv egentli å pakke sammen romme mett her no for ska reis om to daga.. men tar mæ en "velfortjent" pause å skriv litt blogg istan.. my ber det sjø! hehe e itj så my igjen å pakk da.. for ska gi bort det meste av det som e på bildan her.. håpe at det itj veie så my meir einn 20 kg..




Nicola å æ va en snartur t Seoul her om dan.. dvs fra 13.-15. februar.. så vi feira valentinsdan me en guida tur t grensa mot Nord Korea. Der vi va ne i den ene av de 4 tunnelan som som nord korea bygd for å innvader sør korea,men som da sør Korea fant i slutten av 70-talle..

Etter litt krigshistore va vi å såg vaktskifte utefor palasse i sentrum, va på et show som ligna litt på stomp, bare at dæm her spilt kokka og brukt my kjøkkenutstyr å tromm me istan for kosta .. va veldi kult!
Som avslutning så lånt vi oss skøyta og skøyta litt rundt på skøytebanen dæm hadd midt på torge.. ska legges t at samen nok e ber på ski einn på skøyta..men det va arti da:)

Håpe æ kan reis tbake t Korea seinar å ha litt ber ti..

Som sagt.. driv å pakke.. einno bare lørdag å æ reise itj før mandagskveilln men ska på avslutningsfest me hockey lage i kveld og på stor internasjonal fest i mårra kveill så gjør oinna det meste no sånn i tilfelle æ skull bli i litt redusert form de neste mårran.. hehe..
Nicola ska me samme fly som mæ på mandan for hu ska videre t Thailand så hu ska vent lag me mæ på flyplassen t neste dag ,(tar det siste flye på mandan t Haneda flyplass i Tokyo..kjæm t Tokyo ca kl 23 så går flye mett t Oslo via Wien tirsdan kl 11.35 så ska vent på Haneda t mårran så tar æ buss t den andre flyplassen åsså VIPS e æ plutseli på vei heim igjen..!) VIPS så e æ på innebandy trening igjen!! glede mæ!!

"Följ med fjärilar och fåglar som du ser
Kasta allting som du inte vill ha med
När vägen går isär och floden blir ett hav
Låt din stjärna visa vilken väg du ska"

0 Comments:

Post a Comment

<< Home